Vandaag het voorgerecht: Krab Avocado met Paprikamayonaise π₯
Vanaf vandaag op het menu π Wij vinden `m zalig! Kom je zo?
Groot feest dit weekend π
Onze vrienden van Ron Reitsma zijn er weer!
Nieuw bij Reuring: Kalfslende met Ponzu en Tempura
Valentine vier je gezellig bij Reuring! #verrassing #valentine2018
Kijk ze gaan :) Itβs gonna be a good good eveningβ¨ #marimaris #chef
β¨Voor alle gasten vanavond β¨
De voorbereidingen zijn begonnen! Morgen koken Mari Maris en Martin samen! Reserveren kan nog ππ
`een ode aan Γ©cht lekker eten zonder veel gedoe.` Voque Mari Maris was kok in Amsterdam toen ze acht jaar geleden besloot zich in Noord-Frankrijk te vestigen. Daar beheert ze sindsdien de Jardin des Etoiles, waar ze groenten verbouwt, kookt en mensen ontvangt. Vier jaar geleden verscheen haar Groentebijbel, een standaardwerk over de bereiding van groenten, en nu heeft ze een tweede boek geschreven: Mari plukt de dag β een volumineus, prachtig vormgegeven boek met fantastische recepten, basistechnieken van het koken en een dagboek haar leven in Frankrijk een duizelingwekkende ode aan het leven, de seizoenen en het koken zonder vlees en vis. Op 6 februari kookt Mari bij ons! Reserveer nu en ontvang naast een heerlijk diner ook haar gesigneerde βpluk de dagβ πππ
Ook private dining is mogelijk! (tot 34 personen) #privatediningamsterdam
Pluk de dag π Op dinsdag 6 februari staan Martin Γ©n Mari in de keuken! Reserveer nu je tafel -> 020-7770996 #marimaris #chefs #culinair
Houd ons in de gaten... we gaan op 6 februari echt een te gekke eenmalige samenwerking aan π Houd je van verrassingen? Reserveer dan nu! Wacht je liever tot we iets mee info geven? π€¨
En zo zien de langoustines er dan uit! Wist je dat je bij ons altijd kunt kiezen tussen een 2-tot 6-gangen chefsmenu? Geen wens is te gek. Almost weekend π₯
Wij zijn alvast bezig met jullie tussengerecht π Langoustines van Jan Woord uit Urk schoonmaken #cooklife
Laat je verrassen door onze Chef Martin! Bel even en we regelen dat je vvnd een tafeltje hebt! Ooohh bijna weekend!! #culinair #chefsmenu
Een Feestje op je bord! Kabeljauw met vadouvan en rode biet #lekker #chefsmenu
Fantastische avond was het gisteren! Hartelijk dank #wijnmakersdiner #horecava2018 #amsterdam
Happy New Year! Komen jullie zo proosten?
Samen met @wijnbarpaskamer nodigen we jullie graag uit voor een borrel op 1 januari! Van 16:00 tot 20:00 uur staan de dranken koud en serveren we de meest βlikedβ gerechten! We heffen graag samen met onze gasten (jij dus!π) het glas op een knallend maar bovenal culinair 2018β¨π₯
Aardappelwafel met truffel, schuim van reejus en eendenlever .. extra gang bij reuring deze week en volgende week β€οΈπ
We hebben nog een tafel vrij op 25/26 december! (ivm annuleringen) Heb je zin in een heerlijke Kerstavond, zonder stress, helemaal verzorgd, bel gerust op! We houden rekening met alle dieetwensen ππβ€οΈ
Ook deze Reuring klassieker staat weer op de kaart! Tarte Tatin #classics #tartetatin #amsterdam
Voorproefje tussengerecht met π Iberico wangetjes, kokkels, π en kappertjes #delicious #openmetkerst
In de hoofdrol: Prachtig mooie en verse rode poon. Tot vanavond π #zalig #freshfish
We hebben prachtige schoenen gekregen van Royal Republiq π zo kunnen we nΓ³g harder lopenππ½π We zijn er mega blij mee!! #royalrepubliqshoes
Tartaar van corvina met geitenkaas en miso. π
We zoeken collegaβs voor 2/3 dagen in de week! Heb je interesse mail dan ajb je gegevens naar info@cafereuring.nl!
Perfecte dag voor een stoof van ossenstaart met hete bliksem en witlof π #fingerlickingood #zondagavond
Jaaa! We doen het gewoon! Open met Kerst π₯π π» Reserveer NU om stressvrij de feestdagen in te gaan ππ½ Super leuk om voor jullie te mogen zorgen met Kerst! #kerst2017 #knus #culinair #feest #openmetkerst