Vanaf volgende week verkrijgbaar ๐ (oester, krab, citroen, rabarber en sesam)
Valentine vier je gewoon bij ons! Reserveren noodzakelijk #verrasjelief
Er zijn nog 6 plekjes over voor deze eenmalige Meet&Greet&Dine met Mari Maris bij Reuring! Samen met onze Chef Martin kookt Mari een heerlijk menu voor jullie! Denk aan truffels, pastinaak, rode biet, witte chocolade! Er kan met elke allergie of dieetwens rekening gehouden worden. Bel vandaag nog en neem je Mari Maris kookboeken mee voor een handtekening ๐ 020-7770996
We hebben nog enkele plekjes beschikbaar voor deze eenmalige joint-cuisine ๐ Mari Maris en Martin toveren samen een prachtig menu op tafel. Reserveer nu en laat je verwennen! Wist je dat je zelfs een gesigneerd kookboek mee naar huis krijg, bij aankoop? pssst niet verder vertellen ๐
Mari Maris รฉn Martin staan op dinsdag 6 februari samen in de keuken. Dat belooft wat! Reserveer nu een tafel, laten we samen die dag plukken โจ 020-7770996
We hebben nog een paar plekken vrij voor de komende kerstdagen. Reserveer snel de laatste tafels voor een heerlijk 5-gangen menu met passende wijnen!
We zoeken collegaโs voor 2/3 dagen in de week! Heb je interesse mail dan ajb je gegevens naar info@cafereuring.nl!
Dit is het voorgerecht van het oktober chefsmenu; makreel met ponzu, zoetzuur van komkommer en enoki paddestoeltjes. Naast het chefsmenu hebben we ook een kleine a la carte kaart met de vertrouwde Reuring klassiekers zoals de steak tartare met het gefrituurde eitje en het runderribstuk. Tot snel! #zitecraft
Elke dag 2 stuks fruit! Kersen in lardo met pistache ..
Indische stoof - scholfilet - cassave - zoetzure komkommer in het chefsmenu! ##cafereuring #paskamer #reuring #schol #finedining #chefsmenu #weekendamsterdam #flavours #menu #passion #komkommer #fresh # #pairing #instafood #chefstalk #zitecraft
Ze zijn er weer! U kunt kiezen voor de steak tartare (+3) en ons ribstuk (+3,5) in ons 3 - 4 of 5 gangen menu. Tot gauw!
Hele mooie bouchot-mosseltjes uit Bretagne binnen gekregen. Biertjes van Two Chefs Brewing gaan de koelkast in. Bijna klaar voor het mossel- en bierfestijn op zondag en nog een paar plekjes vrij!
Prachtige coquilles in ons menu als tussengerecht!
Rauwe wilde heilbot met Hollandse garnalen, groene appel, wasabi en Oost-Indische kers...nu in als voorgerecht in ons menu.
Vanavond wijnen proeven voor bij het nieuwe menu....dat gaat laat worden...