Restaurant Reuring Reuring is gevestigd midden in een levendige woonwijk in de Amsterdamse Pijp. Het interieur ademt warmte en gemoedelijkheid en is sfeervol als een huiskamer. Ons team doet er dan ook alles aan om je bij ons op je gemak te doen voelen.
Lutmastraat 99 Amsterdam Amsterdam Netherlands
020-7770996

Restaurant Reuring | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

We hebben nog een paar plekken vrij voor de komende kerstdagen. Reserveer snel de laatste tafels voor een heerlijk 5-gangen menu met passende wijnen!

 
 

We zoeken collega’s voor 2/3 dagen in de week! Heb je interesse mail dan ajb je gegevens naar info@cafereuring.nl!

 
 

Dit is het voorgerecht van het oktober chefsmenu; makreel met ponzu, zoetzuur van komkommer en enoki paddestoeltjes. Naast het chefsmenu hebben we ook een kleine a la carte kaart met de vertrouwde Reuring klassiekers zoals de steak tartare met het gefrituurde eitje en het runderribstuk. Tot snel! #zitecraft

 
 

Elke dag 2 stuks fruit! Kersen in lardo met pistache ..

 
 

Indische stoof - scholfilet - cassave - zoetzure komkommer in het chefsmenu! ##cafereuring #paskamer #reuring #schol #finedining #chefsmenu #weekendamsterdam #flavours #menu #passion #komkommer #fresh # #pairing #instafood #chefstalk #zitecraft

 
 

Ze zijn er weer! U kunt kiezen voor de steak tartare (+3) en ons ribstuk (+3,5) in ons 3 - 4 of 5 gangen menu. Tot gauw!

 
 

Hele mooie bouchot-mosseltjes uit Bretagne binnen gekregen. Biertjes van Two Chefs Brewing gaan de koelkast in. Bijna klaar voor het mossel- en bierfestijn op zondag en nog een paar plekjes vrij!

 
 

Prachtige coquilles in ons menu als tussengerecht!

 
 

Rauwe wilde heilbot met Hollandse garnalen, groene appel, wasabi en Oost-Indische kers...nu in als voorgerecht in ons menu.

 
 

Vanavond wijnen proeven voor bij het nieuwe menu....dat gaat laat worden...

 
 

Vandaag gaat ons nieuwe maandmenu in! Dit is het voorgerecht daarvan: terrine van boerderijkip met abrikoos, amandel, vijg en vadouvan.

 
 

We hebben een nieuwe kaasplank samengesteld. In plaats van het bekende glas port kun je vanaf nu ook kiezen voor een `flight` van drie kleine passende glaasjes...veel mooier, wat ons betreft!

 
 

Bijna klaar voor de avondshift...

 
 

Gerookte rode poon met bietjes, mierikswortel en radijs

 
 

Entrecote van de barbecue met prei, tomaat en kaantjes.

 
 

We vinden dat er meer champagne gedronken moet worden...daarom hebben we nu een hele mooie `zero dosage` voor een zeer scherpe prijs (€9,50) per glas op de kaart gezet! Super lekker!